EL SIGNIFICAT DEL SILENCI

Gestionar els diners en temps de crisi i fer-ho amb transparència, eficiència i equitat és el que tot govern hauria de tenir com a principal objectiu. Alhora, la informació és bàsica i fonamental per tenir opinió i per conèixer i saber tot allò que un equip de govern fa per al municipi.

El nostre grup municipal ja ha expressat el seu malestar per les reiterades vegades en que l’equip de govern no dóna tota la informació que demanem. La transparència no és una virtut que caracteritzi a aquest equip de govern municipal.

Hem demanat consultar expedients de diversos temes importants per al municipi però hem trobat a faltar dades importants, principalment les econòmiques. Les hem reclamades però la resposta ha estat el silenci.

Com a membres del grup municipal de CiU però també com a part de la ciutadania de Castellar, tenim el dret de rebre tota la informació. La tasca de tot govern és fer feina, explicar-la i explicar-la tota, sense excepció. Perquè en temps de crisi la gestió dels diners públics d’una manera eficient i eficaç és bàsica. Fa unes setmanes vam poder gaudir de la mostra de cinema BRAM, i aquests són els números que ens ha presentat l’equip de govern: 15.404,68 euros en despeses i només 1068,30 euros en ingressos. Molt a compte no surt aquesta activitat, certament, i ara entenem (que no compartim) perquè l’equip de govern ens amaga dades econòmiques, si totes han de ser tan sorprenents com el balanç econòmic del BRAM, no els deu convenir posar-se en evidència.

Des de CiU volem posar de manifest la nostra preocupació, per exemple amb la nova llar d’infants del Coral. Hem demanat la liquidació del cost de les obres de l’escola bressol Colobrers, però sembla ser que la memòria econòmica no estarà preparada fins d’aquí a uns mesos! Donat que l’empresa que ho ha portat a terme, serà amb tota probabilitat la mateixa que gestionarà les obres de reforma i ampliació de la del Coral, ens preocupa seguir amb aquesta manca d’informació. Què vol dir aquest silenci? Que el cost ha estat major? Per què no ens ho diuen? Exigim responsabilitat i compromís per la bona gestió dels recursos públics i per tant, dels diners de tota la ciutadania. Aquest equip de govern ja ens ha demostrat massa vegades la seva falta de seriositat i responsabilitat. El nostre grup municipal no comparteix aquesta manera de fer política. Els polítics locals som els responsables públics que més a prop té la ciutadania i, per tant, som els primers que hem de donar exemple d’honestedat, integritat, responsabilitat i compromís.

Be Sociable, Share!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada