UN MES PER AL DEBAT SOBRE ELS IMPOSTOS

Aquest mes d’octubre, i fins a la celebració del ple de les ordenances fiscals, els grups municipals debatran sobre les taxes i impostos que es fixen en les ordenances i, per tant, decidiran què haurem de pagar els castellarencs l’any vinent. No només això, sinó que també es marcaran els ingressos que necessitem i, esperem, quines despeses retallarem per tal de no haver d’incrementar els impostos.

Això, al menys, és el que pretén el grup municipal de CiU, que, per segon any consecutiu, demanarà que els impostos no s’apugin per tal que les famílies puguin fer front amb més garanties a aquesta època de crisi.

Ja ho vam fer l’any passat, amb un resultat nul ja que l’equip de govern del PSC va augmentar els impostos i les taxes municipals sense miraments. En les darreres setmanes, tots hem rebut l’ordre de pagament de la taxa de les escombraries i hem pogut veure el desmesurat augment de la mateixa. CiU informa la ciutadania que aquest any tornarà a augmentar aquesta taxa, tal i com el PSC va decidir l’any passat.

En contra d’aquesta política (que després s’intenta pal·liar amb ajuts minsos i poc estudiats), CiU proposarà l’increment 0, les bonificacions universals i els ajuts socials segons la renda, l’allargament del període de pagament i el fraccionament de determinats impostos (plusvàlua, compra o lloguer de nínxol…) i les bonificacions a l’IBI per a famílies nombroses i per implantació de tecnologia d’estalvi energètic.

Per aconseguir-ho, treballarem d’aquí fins al ple, i seran benvingudes les propostes que vulgueu fer-nos per tal que les puguem canalitzar des de la nostra posició de membres del Consistori. Si teniu una idea, una queixa, un suggeriment sobre aquest tema, ens ho podeu fer saber al correu electrònic del nostre grup municipal: grupciu@castellarvalles.cat  

Be Sociable, Share!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada