AVUI ÉS L’ANIVERSARI DE LA JÚLIA

Avui la Júlia fa 6 anys. S’ha passat tota la nit inquieta, parlant a les 3 de la matinada com si fossin les 10 o les 11 del matí. Estava nerviosa perquè, segons va dir ahir, "demà faig sis anys i estic molt nerviosa i vull que sigui un dia molt xulo i a la tarda farem la festa amb les meves amigues i aniré a fer el pastís a casa de la Paula… Te’n recordes, de quan era petita, mama, quan tenia 4 anys?" I avui ens hem llevat amb un dia ennuvolat i cau un plugim que ens ha fet desanimar-nos. A mi, de fet, m’ha posat de mal humor; però la Júlia ha tornat a donar-me una lliçó de bon caràcter, i ha decidit que si no podem fer la festa no passa res, que podem anar al cine, per exemple, i que la festa la farem un dia que faci sol. Smile


Ara la sento parlar per telèfon, no sé qui deu ser. Trobo que s’ha fet molt gran, tan petita que va néixer! És alta i els ulls els ha conservat d’ametlla, del color de la mel, com diu la seva tieta.

A mi m’ha canviat la vida, òbviament. I avui que fa sis anys penso que és una persona molt interessant i que serà una dona que no deixarà indiferent ningú. Avui, el dia del seu aniversari (després d’haver anul·lat la festa definitivament, sense drames i amb molta enteresa…), l’única cosa que desitjo per a ella és que sigui prou valenta i llesta per dedicar la seva vida a ser feliç i, en la mesura del possible, a fer feliç els altres.

 "Per a tu serà com si riguessin els estels…", aquesta és la frase del Petit príncep que hi ha escrita a la paret de la seva habitació, just al costat del Petit Príncep dibuixat sobre el seu planeta.

Això, que t’acompanyin els estels…

Be Sociable, Share!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada